onlineafspraak

man-IPL

Ontharing voor mannen wordt steeds meer toegepast. Het argument dat het modieus is om niet al te behaard te zijn, is maar één van de redenen om te ontharen. Sommige mannen kunnen last van veel haar hebben, wat zich bijvoorbeeld uit in het altijd warm hebben. Ook zweten en hygiëne kunnen redenen zijn.

Harsbehandelingen voeren wij uit met een zachte hars, die wij op de huid aanbrengen en met een strip er weer afhalen. De huid wordt na de ontharingsbehandeling gekalmeerd met een speciale olie of een serum met het haargroeiremmende werkstof Bulbaïne. Bij ontharing voor mannen kan de huid wel eens een nareaktie geven. Om dat te voorkomen voeren wij voor het harsen eerst een lichte peeling uit.

Voor een definitiever resultaat bieden wij IPL-behandelingen. Meer weten?
Professioneel uitgevoerd en tegen een gunstige prijs! Meer weten?

Oplossing voor ingegroeide haren.Oplossing voor ingegroeide haren

Vooral mensen met krullend haar (ook baardharen bij mannen!) zijn gevoelig voor ingegroeide haren en dus ook de bikinilijn. Om ingegroeide haren te voorkomen is er nu gelukkig de Solution For Ingrown Hair van het merk Rejuvi. Een crème die gegarandeerd werkt. Een deel van de crème zorgt ervoor dat de opperhuid wat dun blijft: zo kan de haar er makkelijker uitkomen. Een tweede deel bevat antibacteriële werkstoffen: dit vermindert de ontstekingskans en roodheid. Een derde factor is dat het haar wat zachter wordt: zo irriteert het haartje de huid niet bij het groeien. Een super crème dus die de oplossing voor ingegroeide haren is!