onlineafspraak

Tegenwoordig zijn er een aantal ”stunt-aanbieders” op de markt voor definitief ontharen. Wat deze firma’s u niet vertellen in hun advertenties is dat de tussenperiodes, essentieel om aan te houden om een goed resultaat te krijgen, te kort worden gekozen. Zo halen ze bij u het geld terug dat u denkt uit te sparen door de te lage prijzen. Het vervelende effect voor u is daarnaast, dat de haren door de verkeerde behandelmethodes niet weggaan, maar dunner terugkomen. Hierdoor kunt u niet meer behandeld worden met IPL of Laser. U bent dus uiteindelijk duurder uit, en u komt ook niet meer van de overtollige beharing af!
Famous Skincare is al jarenlang toonaangevend op het gebied van definitief ontharen. Bij ons krijgt u eerlijke, LAGE prijzen, met een goede uitleg tijdens het intake-gesprek. De juiste tussenperioden worden aangehouden (verschillend voor verschillende lichaamsdelen). Als IPL voor u niet de juiste methode zou zijn, vertellen we u dat. Wij kunnen dan diverse alternatieven bieden.
definitief ontharen met IPL Overbeharing definitief weg! De methode die wij gebruiken heet IPL, hetgeen staat voor Intense Pulse Light.
In een gratis intake-gesprek geven wij u uitgebreid informatie over IPL, waar u op moet letten en wat het te verwachten resultaat is.
man-IPL

Wij geven u een aantal proefflitsen op het te behandelen gebied. Na twee weken is dan te zien of de behandeling al dan niet zal aanslaan.

IPL is even effectief als laser. Het succes van de behandeling wordt voornamelijk bepaald door de ervaring van het instituut dat ermee werkt. Famous Skincare is als een van de eerste instituten in Amsterdam begonnen met IPL, en heeft nu meer dan 20 jaar ervaring met verschillende ontharingstechnieken!

De werking van definitief ontharen / permanent ontharen met IPL is vergelijkbaar met de laserbehandeling, maar werkt met “gewoon” licht. Dit werkt net zo goed, echter door de nieuwe technologie kunnen meer verschillende huid- en haartypen behandeld worden en grotere oppervlakken, zoals rug en benen. Het apparaat geeft via de handgreep een zeer korte en intensieve lichtflits af. Deze flits wordt opgenomen door het pigment in de haarwortel, en wordt daar vervolgens omgezet in warmte. Deze warmte komt terecht in het haarzakje, waardoor deze inaktief wordt.

Alleen haren in de groeifase kunnen op deze manier warmte geleiden. Echter niet alle haren zitten in dezelfde groeifase. Hierdoor zijn voor een blijvend resultaat meerdere behandelingen nodig. Gemiddeld zes tot acht met een tussenpoos van zes tot twaalf weken. Het uiteindelijke resultaat zal een haarreduktie zijn van 85-90%. Meestal is er jaarlijks nog een onderhoudsbehandeling nodig om het bij te houden. Het beste kunt u dat twee maanden voor de zomer laten doen.

  • De behandeling is veilig, snel, nagenoeg pijnloos en zonder complicaties
  • Tijd tussen de behandelingen is 6 tot 12 weken
  • Alle lichaamsdelen zijn te behandelen
  • De behandeling geeft het beste resultaat als de huid niet bruin is.
  • Dus 8 weken voor de behandeling niet in de zon of onder de zonnebank!
  • De haren mogen 2 maanden voor de behandeling niet meer geharst of geëpileerd worden. Scheren mag wel.

De termen definitief ontharen / permanent ontharen scheppen hoge verwachtingen.  Afhankelijk van de kleur en dikte van de haar ( zo dik en zo donker mogelijk! ) en afhankelijk van de huidskleur (zo licht mogelijk) kan gerekend worden op een beter of minder resultaat.
Meer weten over prijzen?

Genoemde prijzen zijn indicatief. Prijzen kunnen dus hoger of lager uitvallen. Prijswijzigingen en typefouten zijn voorbehouden.