onlineafspraak

Zuurstofbehandeling van de sterren!
Zuurstofbehandeling Intraceuticals
Een ontspannende gezichtsbehandeling met direct liftende resultaten. Een behandeling met natuurlijke ingrediënten als vitaminen, hyaluronzuur en vele anti-oxidanten.
Het resultaat: vermoeidheid verdwijnt direkt, make-up blijft langer en mooier zitten en droogterimpeltjes verdwijnen als sneeuw voor de zon!
Meer weten over zuurstofbehandeling?
Zichtbare werking vanaf de eerste dag!
Normaal neemt de huid zo’n 25% zuurstof op. Door de zuurstof therapie wordt dit 97,4%
Door deze hoge dosering zuurstof worden alle huidfunctie’s geoptimaliseerd en de doorbloeding verbeterd. De huid wordt stralender, de microstimulatie tussen de cellen verbeterd, de vochtbalans hersteld, huidelasticiteit verbeterd en er vind celvernieuwing plaats.
De zuurstofbehandeling van Intraceuticals is een geheel nieuwe vorm van therapie die binnen 6 weken rimpels en rimpeltjes vermindert.
De huid ziet er onmiddellijk veel beter, strakker en gladder uit.
intraceuticals klant voor en na een kuur van zes behandelingen
Al na één behandeling van 45 minuten zult u er jonger uitzien – en u ook zo voelen. De huid voelt zacht, fris, glad en vochtig aan.
Na een kuur van zes behandelingen in zes weken ziet uw huid gladder, strakker en beter uit!

Kuurbehandeling

De zuurstofbehandeling van Intraceuticals wordt door speciaal daarvoor opgeleide schoonheidsspecialisten uitgevoerd.
We adviseren een kuur van zes behandelingen in zes weken en de nabehandeling één keer in de 4 tot 6 weken.
Tussen de behandelingen door gebruikt u producten van Intraceuticals ter ondersteuning van de behandeling.
Prijs per behandeling € 99,-
Kuur van zes behandelingen inkl. produkten voor thuisgebruik  € 724,-
Meer weten over Intraceuticals produkten?
Bruidsbehandeling – voor een stralend uiterlijk!
Op uw trouwdag wilt u er op uw best uitzien. De zuurstof zorgt voor een uitgeslapen gezicht, zonder droogterimpeltjes en fijne lijntjes. Ook na een stressvolle voorbereidingstijd ziet uw huid er voller en frisser uit!
Natuurlijk ook een goede tip voor familie en vrienden die er op deze dag op hun best uit willen zien.
Waaruit bestaat een Intracueticals infusion bruidsbehandeling?
De pure zuurstof wordt onder hoge maar zeer aangename druk in de huid gebracht, samen met de werkzame stoffen o.a. vitamine C, hyaluron, groene thee en aloë vera. Een heerlijke en geheel natuurlijke ontspannen behandeling die u energie geeft. Een behandeling geeft direct een stralend resultaat. Wilt u een optimaal resultaat, dan is het raadzaam om een kuur te ondergaan. Een kuur bestaat uit 6 behandelingen, met tussenpozen van zeven of tien dagen. Na zes behandelingen is de huid in topconditie. Vooral als u daarnaast thuis de Intraceuticals producten gebruikt.
Een behandeling vlak voor de grote dag geeft al direkt een stralend resultaat. Wilt u een optimaal resultaat, dan is het raadzaam om een kuur te ondergaan.
Een kuur bestaat uit 6 behandelingen, met tussenpozen van een week. Na zes behandelingen is de huid in topconditie. Vooral als u daarnaast de thuisprodukten van Intraceuticals gebruikt.