onlineafspraak

Bij een goede huidverzorging hoort een regelmatig bezoek aan de schoonheidssalon. Ontdek het plezier en de doeltreffendheid van een schoonheidsbehandeling. Dat bevoorrechte moment waarop alle aandacht uitsluitend op u gericht is, om uw huid nog mooier, uw gezicht nog stralender en jonger, of uw lichaam nog slanker en eleganter te maken.
Famous Skincare geeft u graag advies voor de beste huidverzorging!
Wil je weten welk huidtype je hebt?

Basis-behandeling

Bezoekt u onze salon voor de eerste keer? Dan kunt u het beste starten met de basisbehandeling kort (60 min ) of lang (90min. In deze behandelingen geven wij uw huid een goede reiniging, voeding en/of hydratering, massage en masker. Tevens geven wij u een huidverzorgingsadvies voor thuis en een advies voor de beste huidverzorgingsbehandelingen in onze salon.

Ultrallergic-behandeling

Heeft u een huid die “nergens tegen kan”? Dan is de Ultrallergic Behandeling van Guinot bij uitstek geschikt voor U. Uw huid wordt gekalmeerd en getraind om minder snel te reageren. We gaan ook proberen uit te zoeken waar de oorzaak kan liggen.

Hydradermie

Hydradermie-behandeling

Is uw huid al wat gewend? Dan is de Hydradermie Behandeling van Guinot de juiste keuze!  In deze sterbehandeling van 90 min wordt uw huid weer als nieuw.  Geschikt als schoonheidskuur eens in de maand, het hele jaar door: om er in alle jaargetijden stralend en mooi uit te zien. Er bestaan verschillende versies van deze behandeling, afhankelijk van de behoefte van de huid en de gestelde doelen. Uw gezicht ziet er opmerkelijk ontspannen en sereen uit en u voelt u “lekkerder in uw vel”.

Geen tijd?

Boek dan de Hydradermie Xpres van 45 min!

BeauteNeuve

Fruitzuur-behandeling Beauté Neuve

Wilt u uw huid wat extra’s geven in het voor- en/of het  najaar?  Kiest u tussendoor eens voor de milde fruitzuurbehandeling Beauté Neuve van Guinot. Door vermoeidheid, stress of veroudering verliest de huid haar uitstraling en haar elasticiteit en verschijnen er bruine vlekken. De opperhuid is bedekt met “droge cellen”, de celvernieuwing neemt af, de teint ziet er dof en verstikt uit. Dit is een behandeling voor nieuwe uitstraling, of liever een kuur van 3 behandelingen om de huid te verhelderen en bruine vlekken te bestrijden, maakt deze overtollige cellen los van het huidoppervlak, waardoor de huid weer kan ademen. De celvernieuwing wordt versneld en u zult uw gezicht weer in een nieuw licht zien, jeugdiger en stalender!

LIFTOSOME

Liftosome – liftende behandeling

De Liftosome behandeling van Guinot is geheel verniewd! Deze liftende en verstevigende gezichtsbehandeling maakt gebruik van Pro Collageen, en gaat tekenen van huidveroudering en vermoeidheid tegen door haar nieuwe dubbele werking. Liftosome is heel geschikt als onderhoudsbehandeling tussen 2 hydradermiebehandelingen in, als gelegenheidsbehandeling voor een avondje uit, of als kuur.

Meer weten over prijzen?
Huidverzorging voor de man
Waarom huidverzorging voor de man?
De huid is het grootste orgaan van het menselijk lichaam. Research heeft aangetoond dat een gezonde huid maakt dat je je beter voelt. Ook is een gezonde huid een belangrijk onderdeel van hoe mensen naar je kijken en op je reageren.
Dagelijkse verzorging is essentieel om de huid gezond te maken en te houden. Het helpt huidproblemen zoals huidkanker en voortijdige veroudering te voorkomen.
Verder is de mannenhuid gevoeliger dan de vrouwenhuid. Dit wordt onder andere veroorzaakt door het regelmatige scheren, hetgeen de natuurlijke vochtbalans van de huid verstoort, en wondjes en ontstekingen in de hand werkt.
Guinot Très Homme produkten zijn helemaal toegesneden op de specifieke behoeften van de mannenhuid, met hoge hydraterende werking, ontstekingsremmers en anti-oxydanten.
Guinot Très Homme produkten zijn effectief, makkelijk in het gebruik en geven snel resultaat.
Man

Très Homme Hydradermiebehandeling van Guinot

Om uw huid weer in topconditie te brengen hebben wij de speciaal voor de mannenhuid ontwikkelde Très Homme Hydradermie behandeling. Een exclusieve behandeling van Guinot, bestaande uit de volgende 4 fasen:

De huid is schoon, helder en kan weer ademenDe met demaquillant exfoliant uitgevoerde reiniging en exfoliatie ontdoen de huid van alle onzuiverheden.
Energie voor de huid: Het aanbrengen van de Gel Soin Energisant en het insluizen hiervan door ionisatie herstellen de vitaliteit en tonus van de huid en wissen tekenen van vermoeidheid.
Het effekt van een gezonde kleur: De zuurstoftoevoer door de hoogfrequentstroom doet de ingeslapen huid herleven en zorgt voor het effekt van een gezonde kleur.
15 minuten massage: De door ervaren handen uitgevoerde gezichtsmassage ontspant de gelaatstrekken, waarna uw huid er weer jonger en veerkrachtiger uitziet.
Uw huid is weer in topconditie!