onlineafspraak

Huid voor behandeling Huid na behandeling
Huid voor behandeling Huid na behandeling

De huid is een orgaan dat voornamelijk beschermende functies heeft. De huid wordt gevormd door ongeveer 30 op elkaar liggende cellagen. Elke dag wordt een nieuwe generatie cellen gevormd door de basaallaag, met als gevolg dat de opperhuid in ongeveer 30 dagen volledig wordt vernieuwd.
Overdag wordt de huid bijzonder op de proef gesteld door de schadelijke invloeden van UV-zonlicht, uitdroging, mechanische wrijving, wind en zelfs door het gebruik van ongeschikte produkten.
’s-Nachts herstelt de huid zich. De microbloedcirculatie verzorgt de aanvoer van voedingsstoffen en afvoer van afvalstoffen van de huid.

De huid is ontspannen en niet gestresst. De microbloedcirculatie brengt het zuurstofhoudende bloed tot vlak onder het huidoppervlak. De huid vertoont een roze aanblik met een gezonde en stralende mooie teint.

Een optimale huidverzorging is er dus op gericht om de gezonde huid gezond te houden.

Als de huid achteruit is gegaan, dan is het nodig huidverbeterende produkten te gebruiken.  Wij geven u graag advies welke behandelingen en produkten er nodig zijn voor een gezonde huid, die er weer stralend uitziet!

Meer weten over huidverzorging?

Meer weten over huidverbetering?

Meer weten over celtherapie?