onlineafspraak
Het meest vooruitstrevend in huidverzorging! Logo Guinot

Nieuw van Guinot: Age Summum Treatment

Guinot stopt de tijd

4 stappen

AmbianceVisage Guinot is wereldleider in schoonheidsinstituten, in meer dan 10.000 instituten over de hele wereld. Guinot heeft als eerste verzorgingsprodukten ontwikkeld die de 56 biologische werkstoffen van het cellevenmilieu bevatten. Met behulp van deze biologische stoffen wordt in ziekenhuizen nieuwe huid gekweekt, met name voor patiënten met ernstige brandwonden. De onderzoekslaboratoria hebben deze geavanceerde technieken benut voor het jong houden van de huid.
Famous Skincare biedt u de  complete lijn geavanceerde Guinotprodukten voor gezicht, lichaam en zon, voor zowel vrouwen als mannen, naast alle door Guinot ontwikkelde insituutbehandelingen. Immers een optimaal resultaat kunt u alleen bereiken door de instituutbehandelingen te ondersteunen met speciaal op uw huid afgestemde produkten, om uw huid thuis te verzorgen. Gamme TresHomme
Alle produkten van Guinot worden ontwikkeld door vooraanstaande wetenschappers en continu aan onderzoek onderworpen om de allernieuwste wetenschappelijke ontwikkelingen en meest effektieve principes toe te kunnen passen. Medio 2007 heeft Guinot flink geïnvesteerd in een MEDISCHE CLEAN ROOM – een ruimte waarin onder farmaceutische omstandigheden met het franse keurmerk van de volksgezondheid geproduceerd wordt. Guinot maakt uitsluitend gebruik van A+ingrediënten en ontwikkeld zich steeds verder als een hoogwaardig HIGH TECH MERK.
Produkten van Guinot bevatten geen parabenen!
Meer informatie over Guinot.
Guinot wordt niet getest op dieren.