10 jaar

Famous Skincare

Samen met Guinot maakt u een eind aan cellulite!
Guinot heeft voor u de beste cellulite bestrijdende en afslankende werkstoffen geselecteerd. De resultaten zijn zichtbaar: dag na dag krijgt uw lichaam meer tonus, wordt uw figuur slanker en uw huid steviger en gladder.
Deze produkten helpen U bij het afslanken:
AgeLogic Minceur – tegen ingekapselde cellulite.

AgeLogic Minceur breekt het ingekapselde cellulite af, waarna de werkstoffen de hardnekkige vetophopingen kunnen verdrijven. Bevordert de doorstroming in de vetcellen en bestrijdt hardnekkige rondingen en strijkt vetophopingen glad.

FemMinceur

Double Minceur – Vet- en vochtafdrijvende gelcrème.

Om snel en doeltreffend af te slanken pakt Double Minceur doelgericht en specifiek de ophoping van vetten en water aan. Door deze gecombineerde dubbele werking wordt uw figuur slanker en mooier. Bevordert de afbraak van vetten en draineert overtollig vocht.

Gel Jambes Légères – ontspannende gel met verkoelend effekt.

De Gel Jambes Légères onderscheidt zich door de langdurige werking die vermoeidheid verdrijft uit benen die gevoelig zijn voor lang staan. Direkt na het aanbrengen voelt u een weldadige verkoeling die het zware en vermoeide gevoel in uw benen verdrijft. Kan ook over de panty heen aangebracht worden. Heeft een afslankend effekt op uw benen en enkels.

Meer weten?
Deze produkten verzorgen uw lichaamshuid optimaal:
Net als bij de verzorgingsprodukten voor het gezicht, begint het gebruik van lichaamsverzorgingsprodukten meteen na het opstaan!
Guinot lichaamsproducten Tropic Tonic reinigt de huid en het haar. Verkwikt met mango-extracten.
Bien Vivre stimuleert de huid en geeft de hele dag energie. Heeft een deodoriserende werking.
Mousse de Coton reinigt de gevoelige huid met zachtheid. Heilige lotusextract en katoenolie neutraliseren het uitdrogende effect van hard water en kalmeren de huid de hele dag.
Hydrazone Corps is luchtig als een milk en werkzaam als een creme. Arganolie voedt de droge en trekkerige huid
Gommage Facile verwijdert met zachtheid de ruwe plekken en dode huidcellen. Door de Luffavezels komt er weer een nieuwe gladde huid tevoorschijn.
Huile Satinée verzorgt de droge en doffe huid. Deze olie bevat zijde-extracten, versterkt en verzacht de huid.
Longue Vie Corps heeft een verjongende werking op de huid dankzij het cellevencomplex met 56 werkstoffen. De huid wordt weer steviger, veerkrachtiger en gladder.
Longue Vie Buste versterkt de natuurlijke vorm van de buste. Serum met 56 werkstoffen, aanbevolen voor en na blootstelling aan de zon, na een dieet en na zwangerschap. Verjongt de aanblik van de buste door het decolleté gladder te maken.
Nutrizone Lift verzacht de huid en geeft het een liftend effekt. Ervaar het plezier van een verzorgingsprodukt dat het lichaam dag na dag verstevigt en de huid heerlijk soepel maakt.
Meer weten?