onlineafspraak

Het is mogelijk de tekenen van veroudering te verminderen en de aanblik van de huid te verjongen. Net zoals planten door extra voedingsstoffen en water weer groener worden, zo kan de huid nieuwe energie en vitaliserende werkstoffen opnemen, die de celfunktie stimuleren en de huid opnieuw jeugdig maken. De verzorging van de huid op dertigjarige leeftijd is bepalend voor de conditie van de huid op veertigjarige leeftijd en de verzorging op veertigjarige leeftijd voor de conditie van de huid op vijftigjarige enz.
Intraceuticals-Logo-tagline-blue_small-NIEUW1 De produkten van het australische merk Intraceuticals ondersteunen de hyperbarische zuurstofinfusie behandelingen. Gebruikt door beroemdheden, dermatologen, plastisch chirurgen en hoogkwalitatieve wellness spa’s over de hele wereld! Meer weten?
logo1_petitRejuvi Logo2 Rejuvi is de top in de markt als het gaat om huidverbetering, met 20 jaar ervaring in het verbeteren van de huidconditie en het aanpakken van huidproblemen. De producten zijn geconcentreerder dan bij huidverzorging en de ingrediƫnten zijn van de zuiverste kwaliteit. Meer weten?
Logo Guinot Guinot heeft als eerste verzorgingsprodukten ontwikkeld die de 56 biologische werkstoffen van het cellevenmilieu bevatten. Met behulp van deze biologische stoffen wordt in ziekenhuizen nieuwe huid gekweekt, met name voor patiƫnten met ernstige brandwonden. De onderzoekslaboratoria hebben deze geavanceerde technieken benut voor het jong houden van de huid. Meer weten?